15 December 2016 / by nickitque / De feiten uit de wereld van de sport / 4 Comments

Sportblessures: Moet je warmte of koude boldenone acetate?

Als je een sport hebt gespeeld of gewerkt, heb je een pak ijs sloeg op een zere knie of schouder op een bepaald punt waarom doet boldenone acetate pijn zo slecht. Leer waarom koud is niet altijd de beste manier om een ​​blessure te behandelen.

Denk aan de laatste keer dat je je onderrug gespannen doen van een zware set van krullen? Of dat zeurende pijn in de elleboog die waarom doet boldenone acetate pijn zo slecht elke keer dat u traint biceps verschijnt? Of zelfs dat spierpijn je waarom doet boldenone acetate pijn zo slecht een paar dagen na dat monster been workout ervaren?

Gewichtheffers, net als veel andere atleten, lijden vaak blessures aan spieren, pezen, banden, of andere zachte weefsels. Sommige blessures komen waarom doet boldenone acetate pijn zo slecht en gaan in een relatief korte tijd. Andere verwondingen hangen rond, ze nooit helemaal genezen en zijn gemakkelijk verergerd door verdere activiteiten waarom doet boldenone acetate pijn zo slecht. Maar of een blessure is acute of chronische, het vereist snelle en juiste zorg als u wilt uw downtime te minimaliseren.

Sommige van de meer algemeen voorgeschreven why does boldenone acetate hurt so bad behandelingen toepassing van koude en ijs (cryotherapie) of warmte (thermotherapie). Aangezien deze behandelmethoden geen medisch voorschrift why does boldenone acetate hurt so bad nodig hebben en zijn gemakkelijk te bereiken met een minimum aan risico’s, atleten gebruiken ze regelmatig.

De vraag is, wat het beste is voor een why does boldenone acetate hurt so bad bepaalde verwonding: warmte of koude?

Hoe Pijnsignalen Work boldenone acetate te koop

Wanneer weefsel wordt beschadigd, zenuwen berichten sturen naar de hersenen die als pijn worden waargenomen. Tegelijkertijd chemische boodschappers bekend als neurotransmitters beginnen aan een reflex die kan leiden tot spierspasmen in de omgeving. Deze spasmen kan mogelijk leiden tot meer weefselschade door verminderde bloedtoevoer boldenone acetate te koop naar het gebied, en dat kan meer pijn te maken. [1] De pijn-spasme pijn cyclus gaat door en kan de mate van pijn te verhogen. Ook kan de mobiliteit verminderen, soms aanzienlijk boldenone acetate te koop.

Om verdere schade en pijn te voorkomen, moet je in actie. Zowel warme als koude behandelingen effectief zijn bij het verminderen van pijn en spierspasmen. [1] Beiden stimuleren temperatuurgevoelige zenuwuiteinden, remmen van de overdracht van boldenone acetate te koop pijnsignalen naar de hersenen. Hoewel zowel warmte en ijs kan helpen blokkeren de pijn-spasme pijn cyclus, elk biedt een tegengesteld effect op weefsel metabolisme, de bloedstroom boldenone acetate met dianabol, ontsteking, oedeem (zwelling veroorzaakt door vochtophoping), de snelheid van zenuwimpulsen (zenuw geleidingssnelheid), en het vermogen van uw spieren te rekken boldenone acetate met dianabol.

Wanneer En Hoe Naar Cold Gebruiken boldenone acetate met dianabol

Effectieve cryotherapie moet het weefsel temperatuur van 2-4 centimeter (ongeveer een inch of meer) onder de huid afnemen met 18-27 graden F. Dit veroorzaakt een vernauwing van de bloedvaten en de verkregen afname van de bloedstroom vermindert waarom doet boldenone acetate pijn weefsel metabolisme, zuurstofverbruik, oedeem en ontsteking.  Zenuwgeleiding vertraagt, terwijl de tolerantie van de pijn omhoog gaat waarom doet boldenone acetate pijn.

Ondanks de effecten op de doorbloeding en ontstekingen, weinig onderzoek bestaat de ondersteuning van het gebruik ervan in de behandeling van acute waarom doet boldenone acetate pijn blessures of vertraagde beginnende spierpijn (DOMS).  Verder is er een gebrek aan bewijs suggereert het kan een nuttig instrument in het versnellen van het herstel tijd waarom doet boldenone acetate pijn.

Hoe Te Gebruiken boldenone acetate recept

Ijs zakken, koude kompressen, bevroren groenten, en direct contact ijsmassage worden vaak gebruikt. Fijn gemalen ijs in een grote zak of bevroren groenten zijn makkelijk te gebruiken en schimmel aan de contouren van uw lichaam. Ice packs goed boldenone acetate recept werken en kunnen ook schimmels ook. Direct contact ijsmassage dringt snel en diep, maar het is niet geschikt voor alle personen of omstandigheden.

Icing is meestal ongemakkelijk voor de eerste 3-5 minuten, maar het mag nooit ondraaglijk. Behandeling tijd moet 15-20 minuten duren; moet echter boldenone acetate recept direct contact ijsmassage worden aangevraagd slechts 5-10 minuten. Koude therapie kan opnieuw worden toegepast om de twee uur. Een dunne laag stof, zoals een kussen moet worden tussen de huid en de koude verpakking boldenone acetate recept.

Wanneer Te Gebruiken boldenone acetate recept

Solliciteer koude binnen 48-72 uur van acuut trauma aan elk lichaamsdeel met uitzondering van de lage rug. Het kan ook worden gebruikt voor de behandeling van boldenone acetate online chronische pijn na activiteit (zoals een honkbalwerper na het spel) en ontsteking, zoals zwelling. Heb geen gebruik maken van koud als je al een gevoelige huid (eczeem, dermatitis) of gebieden met een slechte circulatie. Wees vooral voorzichtig bij de behandeling van gebieden met boldenone acetate online een slechte doorbloeding, als je het koud allergieën hebben gekend, of als je een gevorderde diabetes. Een gebrek aan gevoel als gevolg van diabetes gerelateerde zenuwschade kan leiden tot een overmatige toepassing van de kou boldenone acetate online.

Wanneer En Hoe Om Warmte Te Gebruiken kopen boldenone acetate online

Thermotherapie verhoogt weefseltemperatuur, waardoor vaatverwijding of verwijding van de bloedvaten die de bloedstroom kan verhogen om de gewonde gebied.  Onderzoek suggereert verhoogde bloedstroom verbetert weefselherstel door het toevoeren kopen boldenone acetate online van zuurstof, eiwitten en voedingsstoffen naar de plaats van het letsel.

Net als bij cryotherapie, is er weinig bewijs voor de beweringen die warmte therapie is effectief bij het verbeteren van een atleet terugkeer naar participatie kopen boldenone acetate online. Maar onderzoek heeft aangetoond positieve bevindingen over de effectiviteit van thermotherapie voor pijnbestrijding bij patiënten met acute lage rugpijn.

Hoe Te Gebruiken kopen boldenone acetate online

Droge warmte packs, vochtige hot packs, of hete baden kan worden gebruikt. Gelokaliseerde vochtige warmte heeft de neiging om beter te dringen en kunnen voorkomen dat ze uitdrogen van uw huid. De warmte moet warm maar draaglijk, niet te warm kopen boldenone acetate. Het beste is om een ​​constante temperatuur tijdens de behandeling te handhaven. Het is aanbevolen dat weefsel temperatuur te bereiken 104-113 graden F (40-45 graden C). Behandelingstijd moeten duren 15-30 minuten, afhankelijk van weefsel dikte en soort letsel kopen boldenone acetate.

Gebieden met dikkere weefsels, meer spasticiteit of beide kan tot 30 minuten duren. Warmte kan opnieuw worden toegepast om de twee uur. Lagen moeten worden gebruikt om te voorkomen dat het branden van uw huid. Afwisselend warmte en koude kopen boldenone acetate niet overtuigend aangetoond effectief te zijn.

Wanneer Te Gebruiken kopen boldenone acetate

Solliciteer warmte voor acute lage rugpijn (korte termijn letsel), verwondingen aanhoudende langer dan 72 uur, verlichting van spierspasmen, waar de ontsteking is niet aanwezig, en menstruatiepijn. Niet direct gebruiken na het sporten, met uitzondering boldenone acetate te koop van de pijn en verwondingen lage achterkant, waar de ontsteking aanwezig is. Gebruik speciale voorzorgsmaatregelen bij de behandeling van mensen met diabetes, ruggenmergletsels en multiple sclerose. Zenuwbeschadiging van deze ziekten kan leiden boldenone acetate te koop tot overapplication warmte.

Vergeet niet, moet verwondingen die doorgaan met de uitvoering van de normale activiteiten te verbieden worden gevolgd door een bezoek  boldenone acetate te koop aan een gekwalificeerde beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg, zoals een arts, gecertificeerd atletische trainer of fysiotherapeut. Deze verwondingen moet goed beoordeeld en behandeld zodat ze niet verergeren. Zelfbehandeling door het gebruik van thermotherapie boldenone acetate te koop, cryotherapie, of beide werkt op de korte termijn, maar niet de lange termijn.